Kleding

Trainingspakken

trainingspakken
Alliantie heeft mooie trainingspakken, waarin we tijdens wedstrijden/activiteiten duidelijk te herkennen zijn. Voor de meeste lessen is het niet verplicht om een trainingspak te hebben, maar het is natuurlijk wel leuk. Hoe kom je aan zo'n flitsend pak? Daarvoor werken we samen met SportEmotion. Op hun website kun je kiezen uit een broek (dames of heren), een polo en een jasje (hoodie of presentatiejack). Je mag je pak dus zelf samenstellen. 

Kijk op de website van SportEmotion

Turnkleding

Naast de traininspakken, hebben we natuurlijk ook turnkleding. Die kun je gewoon via de leiding op je eigen les bestellen. Je betaalt bij ontvangst van het turnpakje. Er is ook een bijpassend kort turnbroekje te koop.

turnpakje

De kosten voor het turnpakje zijn:

Turnpakje t/m maat 164 € 40,00
Turnpakje vanaf maat S € 42,50
Turnbroekje €17,50

De jongens dragen een turnsinglet en een witte korte broek. Het singlet is te bestellen via de leiding, het broekje kunt u zelf aanschaffen in een sportzaak.

Singlet t/m maat 164 € 39,00
Singlet vanaf maat S € 42,50

Tassen

Daarnaast hebben we ook speciale Alliantie sporttassen. Voor € 22,50 heb jij er ook één. Je kunt hem bestellen bij je leiding op de les.

tassen

Adres zaal

Gymzaal "de Basis"
Nijhoffplein 17
3123 NH Schiedam

Give your website a premium touchup with these free WordPress themes using responsive design, seo friendly designs www.bigtheme.net/wordpress