We hebben er een hele tijd op moeten wachten, maar het is zover: we kunnen weer beginnen! Op 31 augustus gaan we weer van start. Uiteraard met een aantal maatregelen, maar dat is inmiddels bijna overal het geval.

We vragen jullie om kort voor de les naar de zaal te komen, zodat we geen wachtende mensen voor de deur hebben staan. Ouders mogen niet mee de zaal in. Het verzoek is dan ook om kinderen voor de zaal af te zetten. Zo kunnen we de 1,5 meter afstand het beste aanhouden.
Kom zoveel mogelijk in sportkleding, met evt. een trainingspak daaroverheen. Zo beperken we de tijd in de kleedkamers.
In de zaal zorgen we voor een routering, zodat binnenkomende en vertrekkende leden elkaar zo min mogelijk kruisen. Ook zorgen we ervoor dat handen gedesinfecteerd kunnen worden. 
Het is fijn als je thuis naar het toilet gaat zodat er geen wachtrij ontstaat. De toiletten worden dagelijks schoongemaakt, maar niet na iedere deelnemer. 

Fijn als iedereen zich aan de regels houdt, zo zorgen we er met elkaar voor dat we kunnen blijven sporten!

In de nieuwsbrief die aan alle leden is verzonden staat alle informatie. Heeft u deze niet gekregen? Dan horen we dit graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.