Zoals jullie in het nieuws hebben kunnen horen, mag er onder (nu nog onbekende) voorwaarden vanaf 1 juli weer binnen worden gesport. Dan zouden we mogelijk ook weer kunnen turnen. Fijn, omdat onze pogingen om vervangende lessen buiten te realiseren helaas niet zijn gelukt. Dit komt doordat we gebruik wilden kunnen maken van enkele materialen. De mogelijke toegewezen locaties voldeden niet aan onze wensen.

Toch hebben wij deze week besloten de lessen voor het huidige seizoen op dat moment niet op te starten. Dit zou op korte termijn veel regelwerk betekenen, aangezien we nog niet weten waaraan voldaan moet worden. En dat zou voor slechts een heel korte periode vóór de zomervakantie zijn.

Wij wachten daarom de nieuwe maatregelen af, en denken eerder dan het eind van de zomervakantie te kunnen starten met de lessen. In de tussenliggende periode kunnen we bekijken op welke manier dat het beste gaat lukken. Wanneer we daarover meer weten, zullen we dat weer kenbaar maken. We kijken er naar uit om jullie op dat moment weer te zien!

Tegemoetkoming contributie

Door de beperkende coronamaatregelen hebben onze leden helaas sinds maart geen lessen meer gehad. Voor deze periode tot aan de zomervakantie hebben jullie wel gewoon contributie betaald. 
Voor Alliantie lopen de vaste lasten als zaalhuur en contributie KNGU wel gewoon door. Maar wij hebben de leiding geen vrijwillligersvergoeding hoeven betalen. Deze besparing willen wij gebruiken om u een financiële compensatie te bieden voor de gemiste lessen. Voor de leden die hier prijs op stellen, zullen we een vergoeding naar rato van de betaalde contributie terugstorten. We horen uw reactie graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..