Helaas is uit de persconferentie afgelopen dinsdag gebleken dat er voor de binnensporten voorlopig nog geen wijzigingen in de maatregelen zijn. We blijven dus nog dicht tot ten minste 2 maart en wensen jullie sterkte toe in deze moeilijke tijden.

De trainsters en trainers missen jullie!

Ons voornemen is om ook deze keer een compensatieregeling aan te gaan bieden. Hierover kunnen we jullie pas informeren als duidelijk wanneer er weer lesgegeven mag worden.

U heeft het gisteren allemaal weer gehoord of gelezen: ook wij moeten onze deuren weer sluiten. Per direct en t/m 19 januari zijn we dicht. Heel erg jammer dat we in deze tijd geen afleiding kunnen bieden, maar noodzakelijk in de stijd tegen het coronavirus. We wensen jullie sterkte toe en hopen jullie in het nieuwe jaar weer in goede gezondheid terug te zien!
Vanavond hebben we weer een nieuwsbrief verstuurd n.a.v. de laatste maatregelen in de bestrijding van het coronavirus. Helaas zijn wij genoodzaakt om de voetbal- en volleyballessen stil te leggen. Deze lessen mogen onder de huidige regels niet langer doorgaan. Alle overige lessen mogen dat gelukkig wel!
Enne... we zouden het bijna vergeten, maar volgende week is het herfstvakantie! Dan wordt er geen les gegeven, vanaf 26 oktober weer wel.