Je hebt het ongetwijfeld gehoord, er zijn weer nieuwe maatregelen aangekondigd in de persconferentie van afgelopen vrijdag. Vervelende maatregelen, ook voor de amateursport, want onder de nieuwe maatregelen mogen er geen lessen worden gegeven na 17.00u. Dat zou betekenen dat wij op (bijna) alle dagen maar 1 uurtje les zouden mogen geven. Daarmee zouden veel leden buiten de boot vallen.

We hebben in de afgelopen dagen gekeken naar de mogelijkheden voor de jeugdlessen in onze eigen zaal. En we hebben een oplossing gevonden, met dank aan onze TC-leden!

Coronarooster
De komende 3 weken - zolang de nieuwe regels van kracht zijn - gaan we draaien volgens een coronarooster. Dat houdt in dat we dagelijks open zijn van 14.30-17.00u. Leden kunnen op hun eigen lesdag in die periode naar de zaal komen om die dag toch een uur te turnen. Zo kunnen we onze jeugdleden hun sport blijven bieden binnen de maatregelen.
Grote dank aan onze TC die dit mogelijk maakt!

De zomervakantie is weer voorbij, dus onze lessen gaan weer beginnen! We hopen dat jullie fijne vakantieweken hebben gehad, maar vinden het ook weer fijn jullie te kunnen zien op de lessen. We wensen jullie daarom veel plezier op de les! 

(Zoals jullie kunnen zien, ziet de website er nu even niet zo mooi uit. Er wordt gewerkt aan een nieuwe, gelukkig is alle informatie nog wel terug te vinden.) 

Helaas is uit de persconferentie afgelopen dinsdag gebleken dat er voor de binnensporten voorlopig nog geen wijzigingen in de maatregelen zijn. We blijven dus nog dicht tot ten minste 2 maart en wensen jullie sterkte toe in deze moeilijke tijden.

De trainsters en trainers missen jullie!

Ons voornemen is om ook deze keer een compensatieregeling aan te gaan bieden. Hierover kunnen we jullie pas informeren als duidelijk wanneer er weer lesgegeven mag worden.