Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover: de groepsspringwedstrijden. De turners en turnsters stonden al vroeg klaar, om 9:00 uur moesten ze verzamelen. Helaas moesten sommigen een tijdje wachten, wat niet altijd bevordelijk was voor de zenuwen. Meerdere malen heb ik gehoord: "Meester, ik weet de sprongen niet meer". Gelukkig waren er in de tussentijd veel mooie sprongen te bewonderen van zowel onze eigen vereniging als van de andere verenigingen. En af en toe kon er zelfs een juf of meester aangemoedigd worden!

Nadat iedereen zijn/haar stinkende best had gedaan tijdens het springen, was het tijd voor de prijsuitreiking. Spannend! En yes! Alliantie viel ook een aantal keer in de prijzen. Het was een geslaagde dag en volgens mij had iedereen het naar z’n zin! Op onze Facebook- en Instagrampagina is ook nog een leuk filmpje te vinden met een impressie van de wedstrijd.

Ga naar FacebookGa naar Instagram

En dan is het nu tijd voor vakantie! De komende weken kan iedereen lekker uitrusten zodat we in het nieuwe seizoen weer hard aan de slag kunnen. Ik wens iedereen een fijne vakantie en tot na de zomer!