Zaterdag 26 mei gingen we naar Amsterdam voor de districtsfinale van Veronique. Zij had zich als 4de geplaatst voor deze wedstrijd. 's Ochtends nog even trainen in de zaal en daarna om 11.30 uur weg richting de wedstrijd.

We konden een half uur eerder starten omdat ze gelukkig waren ingelopen. Na de warming-up en opmars, mochten we starten op sprong. Twee zeer goede uitvoeringen van de sprong werden beloond met 13.000. Daarna gingen we naar de brug, hierop is Veronique nog niet echt een ster, maar ze heeft toch een goede oefening laten zien die beloond werd met 12.633. Daarna kwam Veronique haar favoriete toestel: balk. Helaas was in de zaal de temperatuur net als buiten, dus natte handen en zweetvoeten maakten haar niet zo stabiel als normaal. Maar toch een welverdiende score van 10.100. Als laatste de vloer met een superstrakke oefening (dat is nog wel eens een dingetje bij Veronique) die goed was voor een mooie score van 12.300.

In de uitslag heeft ze een zeer verdiende 11de plaats behaald met een eindscore van 48.033. In totaal deden er 36 meiden mee in haar categorie, dus we zijn totaal niet ontevreden over het resultaat.