In de herfstvakantie worden in Sommelsdijk de springdagen georganiseerd. Dit jaar doen we met Alliantie ook mee en we mogen op 19 oktober komen springen. We hebben er nu al heel veel zin in. Een hele dag bezig zijn met springen (airtrack, airbox XL, grote trampoline, trapezezwaaien, dubbele minitrampoline, minitrampolines), zwemmen, klimmen, tokkelen, bowlen en handboogschieten. En je hoeft geen honger te lijden want we eten tussendoor patat.

We worden opgehaald en weer thuisgebracht met een bus. We weten nog niet hoe laat we precies vertrekken en waar de opstapplaats is, dat krijgen we te horen nadat de inschrijving gesloten is. Het inschrijfbriefje ligt in de gymzaal, maar je kunt het ook hier downloaden. Inleveren van de inschrijfbrief kan tot 18 september. De kosten zijn 20 euro. Wil je mee? Vul snel strookje in en lever dit samen met het inschrijfgeld in een envelop in bij je juf of meester.

Wij hebben ook ouders nodig om deze dag de groepjes te begeleiden, het aantal begeleiders dat mee kan, hangt af van het aantal kinderen dat zich inschrijft. Begeleiders mogen gratis mee met de bus en krijgen uiteraard ook eten. Heb je vragen? We beantwoorden ze graag! Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Download hier de inschrijfbrief