Gelukkig heeft Sinterklaas ook dit jaar een bezoekje aan Alliantie niet overgeslagen! Afgelopen zaterdag was hij weer bij ons in de zaal. De aanwezige kinderen hadden daarvoor al laten zien dat gymmen bij Alliantie een prima voorbereiding is om Piet te worden. Dat konden ze dan ook goed laten zien aan de vier Pieten die bij ons in de zaal kwamen kijken. Ze deden ook nog even mee op ons mooie pietenparcours, wat natuurlijk extra leuk is! Maar uiteindelijk gingen we toch op zoek naar Sinterklaas...

We moesten overal zoeken: buiten, in de kleedkamer, zelf in de toestellen, maar gelukkig heeft Rommelpiet onze Sint uiteindelijk gevonden: hij was boven in de Basis. Toen hij beneden was kon het feest weer verder. Een aantal kinderen mocht even naast de Sint komen zitten en een liedje zingen of wat laten zien op de toestellen. We hebben mooie kunsten gezien en Sinterklaas Kapoentje zit zeker tot 5 december in ons hoofd!

Nadat nog een laatste rondje op het Pietenparcours was het tijd voor de cadeautjes, pepernoten en een mooi Pietendiploma. En daarmee sloten we een gezellige Sinterklaasmiddag af. We hebben het gezellig gevonden met alle kindjes, juf Elske, Sinterklaas en zijn Pieten. Hopelijk zien we ze volgend jaar weer terug!

Bekijk de foto's