Zaterdag 10 september stonden wij met een kraampje op de verenigingendag in het Hof van Spaland om Alliantie te promoten. Het was mooi weer en wij hadden ons kraampje leuk versierd, alles zat mee om er een leuke dag van te maken!

Om half 12 verzamelden de meiden van de Jazzdans zich rondom het kraampje. Toen iedereen aanwezig was begonnen de kleuters met hun eerste dans van K3 (zwaai als je verliefd bent). Wat hebben zij hard hun best gedaan! Het onthouden van (stukken van) een dans gaat steeds beter! Na de kleuterdans volgden optredens van Jazz 7-9, Jazz 10-13 en Jazz 14+. De groepen waren verre van compleet waardoor het voor de meiden vrij moeilijk was om de dans goed uit te voeren, de opstelling in een dans speelt toch een redelijk grote rol... Ondanks dat hebben zij bewezen dat zij, ook zonder een grote groep, ontzettend goed kunnen dansen! De groepen lieten dansen zien die zij voor de Dance2Demo hadden geleerd (mei 2016). De dansen zaten er nog zo goed in dat deze bijna foutloos werden gedanst.

Tussen de optredens door hebben wij met zijn allen een dansje gedaan op het nummer Kinderen voor Kinderen – Bewegen is gezond. Dit nummer werd door veel omstanders herkend en er werd lekker meegedanst. Een aantal meiden van de Jazz zorgden ervoor dat deze omstanders een flyer kregen van de vereniging.

Vanaf maandag 12 september tot vrijdag 23 september zijn er open danslessen bij de Jazzdans. Mocht je door de verenigingendag zin hebben gekregen om te gaan dansen kom dan vooral even langs! De danseressen mogen zelf ook een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de les. Ouders, verzorgers, opa's en oma's zijn welkom om bij deze lessen te komen kijken.

Danseressen bedankt voor jullie inzet! Het was een hele gezellige dag en wij hopen natuurlijk de komende weken nieuwe leden te mogen verwelkomen!